Om oss

NBVI ble grunnlagt i 2012 under navnet Norgestrapp AS. Med bakgrunn som totalentreprenør så vi etterspørselen etter tretrapper både hos privatkunder og til næringsbygg. I 2016 byttet selskapet navn til NBVI AS da vi ønsket å utvide vårt produktsortiment med blant annet galvaniserte trappetrinn og gitterrister i stål samt rekkverk i glass og stål. Glass og stål er et tidløst design som passer alle typer bygg, og våre produkter tilpasses etter dine ønsker. Gjennom langt samarbeid med våre leverandører kan vi garantere for kvalitet og utforming av våre produkter.

Bærekraftige løsninger

Vi kan gi en av markedets beste priser på galvaniserte sklisikre trappetrinn og rekkverk i glass og rustfritt eller syrefast stål. Våre produkter er godkjent etter AISI-standarder, tåler vær og vind, og trenger ingen vedlikehold annet enn generell rengjøring. Dette gjør produktene til en bærekraftig og langvarig løsning for ditt bygg. Mange av våre produkter lagerføres i standardmål, slik at vi kan garantere rask levering. Rekkverk som bestilles på mål kan vi gjerne levere innenfor en bestillingstid på 3 til 4 uker. Montering kan man gjøres selv etter monteringsguide, eller våre montører kan utføre dette innenfor vårt geografiske område på det sentrale østlandet.

Tilpasset nordisk klima

Våre produkter er tilpasset et nordisk klima. Her i Norden kan vi oppleve flere årstider på samme dag, og dette tærer på materialene vi bruker. For å sikre best kvalitet til våre kunder har vi designet våre produkter med dette i tankene. Rustfritt stål er av høy kvalitet for innendørs bruk, men vil ruste over tid utendørs. Derfor leverer vi syrefast stål som er sterkere og av høyere kvalitet for utendørsbruk. Alt for at du som kunde skal få den beste løsningen for ditt bruk. Design gjøres ut ifra kundens mål, og vi sikrer på denne måten en skreddersydd løsning til ditt behov. Produktene er slitesterke og glass leveres herdet og laminert, men om uhellet skulle være ute og glass må erstattes leverer vi selvfølgelig også dette.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Telefon: 468 28 000
E-post: post@nbvi.no

Handlekurv

Send tilbudforespørsel

Fullfør detaljene dine, så kontakter vi deg for tilleggsinfomasjon til tillbudet ditt

Melding: