Lamelli Medio klassisk eik endeavslutning (Kopi)

249.00 kr inkl. Mva

Lamelli Medio spilepanel er tredimensjonale spilepaneler som med en liten kostnad og engasjement vil bringe et pust av moderne og elegant design til ethvert interiør. Lamelli Medio er ideelle for å dekorere veggene i stuer, soverom samt lage TV-vegger. De egner seg også godt til å skille mellom soner i samme rom uten bruk av skillevegger og større renovering.

Størrelse på startprofil, bredde 28 mm, lengde på 2700 mm og tykkelse 12 mm.

Frakt etter-faktureres etter faktisk kostnad.

Produktnr: L0206L-1 Kategori:

Beskrivelse

 

Lamelli Medio-seriens paneler er ideelle for både boliginteriør og områder i bedrifter, restauranter eller hoteller. Lengden på 270 cm gir en praktisk mulighet for å dekke hele veggen – du kan også montere dem i taket, og skape en effekt av koselig og moderne design på samme tid. Utformingen av panelene er veldig klassisk, noe som gjør at de kan passe inn i mange rom. I tillegg gir fem fargevarianter av eikestrukturen og den klassiske hvitfargen et bredt spekter av designmuligheter. Du kan også velge en hvit lamelli og ved hjelp av maling gi den fargen du ønsker.

 

Lamelli Medio er imidlertid mye mer enn en imponerende form for å dekorere et rom. Produsert av et vanntett materiale, som i tillegg blir herdet i produksjonen med vår ScratchShield-teknologi. I tillegg er panelene vannavstøtende, noe som gir mulighet for å montere dem i rom utsatt for fukt. Utsatt for UV-stråling vil de ikke gulne eller misfarges, samt at de har akustiske egenskaper.

Dette betyr at de er ideelle for montering i alle typer rom.

Materialet som brukes og avansert produksjonsteknologi betyr at Lamelli Medio er et førsteklasses produkt.

 

Lamelli Medio endeavslutning har bredde på 28 mm, lengde på 2700 mm og har en tykkelse på 12 mm – det er 1 spile i bredden.

 

 

Lamelli Medio er veldig enkelt å montere – for å feste produktet til veggen, eller taket trenger du bare vårt anbefalte lim. Du kan kjøpe alt nødvendig tilbehør for installasjon i vår nettbutikk www.nbvi.no, eller direkte fra vår butikk.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 270 × 2.8 × 1.2 cm

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lamelli Medio klassisk eik endeavslutning (Kopi)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv

Send tilbudforespørsel

Fullfør detaljene dine, så kontakter vi deg for tilleggsinfomasjon til tillbudet ditt

Melding: