Lamelli Stretto klassisk eik startprofil

229.00 kr inkl. Mva

Lamelli Stretto spilepanel er tredimensjonale spilepaneler som med en liten kostnad og engasjement vil bringe et pust av moderne og elegant design til ethvert interiør. Dette er en serie med imponerende spilepaneler som lar deg lage originale dekorative komposisjoner på veggene, men som også lar deg skille mellom rom uten bruk av skillevegger og kostbare renoveringer. Det er også en effektiv måte å skjule skjemmende vegger og ledninger på.

Størrelse på startprofil,  bredde 23 mm, lengde 2700 mm og tykkelse 12 mm.

Frakt etter-faktureres etter faktisk kostnad.

Produktnr: L0106R Kategori:

Beskrivelse

Lamelli Stretto-serien skiller seg ut fra andre av sitt slag som er tilgjengelige på markedet på grunn av sin presise utførelse og ekstraordinære motstandsstyrke. Laget av de vakreste nyanser av tre, lar den deg utføre en rask og imponerende interiørendring uten kostbare renoveringer. Lamelli Stretto er laget av et vanntett materiale, som i tillegg blir herdet i produksjonen med vår ScratchShield-teknologi.

Utsatt for UV-stråling vil de ikke gulne eller misfarges.

Lamelli Stretto kan fint brukes på vegger og tak i både oppholdsrom og våtrom, og egner seg både i bolig og kontor/hotell/restaurant-interiør.

Lamelli Strettos klassiske design vil lykkes i ethvert interiør.

 

Produksjonsprosessen av paneler fra denne serien er basert på det mest teknologisk avanserte PolyForce-materialet, noe som betyr høy kvalitetsstandard for disse produktene. I tillegg har lamellpanelene i denne serien akustiske egenskaper.

 

Lamelli Stretto-serien tilbyr imidlertid mye mer enn funksjonalitet. Panelene er et klassisk design med eiketekstur, tilgjengelig i fem fargevarianter, samt en universell hvit, som du kan male i hvilken som helst farge for å matche interiøret. Det brede utvalget av farger på panelene gir deg muligheten til å innlemmelse dem i både klassiske og moderne interiør.

 

Lamelli Stretto startprofil har bredde på 23 mm, lengde på 2700 mm og har en tykkelse på 12 mm – den har 1 spile.

Lamelli Stretto er veldig enkelt å montere – for å feste produktet til veggen, eller taket trenger du bare vårt anbefalte lim. Du kan kjøpe alt nødvendig tilbehør for installasjon i vår nettbutikk www.nbvi.no, eller direkte fra vår butikk.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 270 × 2.3 × 1.2 cm

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lamelli Stretto klassisk eik startprofil”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv

Send tilbudforespørsel

Fullfør detaljene dine, så kontakter vi deg for tilleggsinfomasjon til tillbudet ditt

Melding: