Lamelli Largo klassisk eik panel

539.00 kr inkl. Mva

Lamelli Largo spilepanel er tredimensjonale spilepaneler som med en liten kostnad og engasjement vil bringe et pust av moderne og elegant design til ethvert interiør. Lamelli er en hit innen interiørdesign, som lar deg enkelt dekorere vegger og tak.

Lamelli Largo gjør det også mulig å skille plass, for eksempel spisestuen fra kjøkkenet eller å definere et arbeidsområde i stuen, uten behov for bruk av skillevegger. I tillegg har dette produktet akustiske egenskaper som egner seg for eksempel på et hjemmekontor eller hotellrom.

Størrelse på panel, bredde 115 mm, lengde 2700 mm og tykkelse 20 mm.

Frakt etter-faktureres etter faktisk kostnad.

Produktnr: L0306 Kategori:

Beskrivelse

Lamelli Largo-kolleksjonen består av fem fargevarianter i eikestruktur og et klassisk hvitt panel. Takket være dette kan du matche Lamelli Largo til mange interiørdesign, i tillegg kan du lage et personlig design ved å male den hvite modellen i en farge som passer med stilen i rommet.

Lamelli Largo passer til bolig, forretnings eller serviceinteriør.

 

Lamelli Largo-serien er en samling av high-end paneler. Lamelli Stretto er laget av et vanntett materiale, som i tillegg blir herdet i produksjonen med vår ScratchShield-teknologi. Alt dette gir deg muligheten til å montere panelene i interiør utsatt for fuktighet, utsatt for UV-stråling vil de heller ikke gulne eller misfarges – de vil opprettholde et perfekt utseende i mange år. Dermed vil Lamelli Largo-kolleksjonen være et ideelt valg for å brukes i f.eks hjem, hoteller, restauranter og kafeer. Paneler fra serien kan brukes både på veggene og taket i interiøret – de vil gi et moderne, men likevel naturlig og koselig design. Samtidig vil de være en ideell metode for en rask renovering av interiøret.

 

Lamelli Largo leveres i paneler med bredde på 115 mm, lengde på 2700 mm og har en tykkelse på 20 mm – det er 2 spiler i bredden pr panel.

I tillegg om du ønsker å legge spilepanelet på kun deler av en vegg eller et tak har vi startprofil og endeavslutning.

 

Lamelli Largo er veldig enkelt å montere – for å feste produktet til veggen, eller taket trenger du bare vårt anbefalte lim. Du kan kjøpe alt nødvendig tilbehør for installasjon i vår nettbutikk www.nbvi.no, eller direkte fra vår butikk.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 270 × 11.5 × 20 cm

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lamelli Largo klassisk eik panel”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv

Send tilbudforespørsel

Fullfør detaljene dine, så kontakter vi deg for tilleggsinfomasjon til tillbudet ditt

Melding: