Byggegjerder og publikumsgjerder

Ettersom vi produserer vårt eget gjerde, kan vi designe, transportere, vedlikeholde, montere og demontere midlertidige gjerder avhengig av ditt behov. Eksperter på sikkerhet, vi legger stor vekt på å sikre at gjerdet vårt, så vel som alle produktene våre, er sikre. Som sådan inkluderer våre midlertidige gjerdesystemer EPS for beskyttelse av kanter, teknologiske åpninger og kommunikasjonsganger.

Enten du er interessert i åpne nettingpaneler eller lukkede hamstringspaneler, er vårt midlertidige gjerde designet for enkel transport med et gjennomtenkt koblingssystem som muliggjør rask og problemfri montering. Legg det til et slitesterkt og motstandsdyktig produkt, og du har den perfekte gjerdeløsningen.

Våre midlertidige gjerdeløsninger er ideelle for gjerder på byggeplasser så vel som i industriområder og veier, og, når det gjelder vårt midlertidige barrieregjerde, utendørs og massearrangementer. Blant våre kunder er ledende selskaper innen bygg- og industrisektoren.

SMART SYSTEM

Vårt SMART System av hamstringsgjerder anbefales for inngjerding av byggeområder, industriområder og veier. Med sterke, lukkede hamstringspaneler er de spesielt egnet for vanskelige forhold, som for eksempel vindfulle byggeplasser, eller hvor de må flyttes kontinuerlig.

MOBILT SYSTEM

MOBILT-systemet, som med SMART-systemet, anbefales for inngjerding av byggeområder, industriområder og veier. Men siden MOBILT bruker åpne nettingpaneler, er de mer egnet for bruk der det er nødvendig med sikt til byggeplassen eller der det ikke er behov for å hindre sikten.

PUBLIKUMSGJERDE

CITY Guardrails er en folkekontrollbarriere eller barrikadegjerdeløsning for midlertidig separasjon av et område under sportsbegivenheter eller konserter. Rekkverket er perfekt for å isolere sportsruter eller midlertidige kommunikasjonsbaner.Vi tilbyr et bredt spekter av midlertidige gjerdeløsninger, fra sikkerhetsgjerder for byggeplasser, til skillegjerde for utendørsarrangementer. Fra lette gjerder som er lett å transportere til sterkere, kraftigere gjerder som kan brukes til å beskytte en byggeplass mot vær og vind, gjerdene våre er alle produsert etter høyeste standard, noe som sikrer at de kan brukes flere ganger. Enten sikkerhet er ditt hovedanliggende eller du leter etter publikumskontroll eller barrikadering, så har vi den riktige typen gjerde for deg.

Kategori:
Handlekurv

Send tilbudforespørsel

Fullfør detaljene dine, så kontakter vi deg for tilleggsinfomasjon til tillbudet ditt

Melding: